”En innovativ og respekteret koreansk bilproducent.”

SsangYong er en traditionsrig koreansk producent af SUV og firehjulstrukne køretøjer. Gennem mere end 60 år har Ssangyong specialiseret sig i SUV og firehjulstrukne køretøjer, der såvel gennem teknik som design skiller sig ud fra mængden.

Udgangspunktet har altid været at tilbyde føreren en førsteklasses kvalitet og køre oplevelse. SsangYong biler produceres efter de mest moderne produktions metoder og de strengeste kvalitets standarder. SsangYong sælges i mere end 115 lande verden over og tilbydes af et autoriseret forhandler net i Danmark.


Virksomhedsfilosofi

Om SsangYong

Designfilosofi

Hos Ssangyong mener vi, at naturen skal være menneskets største kilde til inspiration og glæde. Bag Ssangyongs naturinspirerede designfilosofi ligger de tre nøgleord "værdighed", "dynamik" og "rytme" i alle deres designs søger Ssangyong at skabe tiltrækkende og robust æstetik gennem "raffineret værdighed", "ungdommelig dynamik" og "levende rytmer". 


Ungdommelig dynamik

Inspireret af naturfænomenernes kreative energi og dynamik. En legemliggørelse af den menneskelige krops og ånds styrke i mødet med nye udfordringer.


Raffineret værdighed SsangYong

Inspireret af naturens storhed, en sans for perfekt orden og avancerede detaljer. Avanceret design baseret på moderne fortolkninger af robusthed og finesse. 


Levende rytmer

Inspireret af naturens vitalitet og energifyldte bevægelser. En legemliggørelse af naturens rytmer og strømme. 

 

Udviklingsfilosofi – mærke værdier

Om SsangYong

 

En del af Nic. Christiansen Gruppen

SsangYong Motor Danmark er ejet af Nic Christiansen Gruppen, hvis hovedaktiviteter i koncernen er importen af HyundaiLand Rover og Jaguar, de tre bilforhandlerkæder; British MotorGroupTerminalen og Bayern AutoGroup samt leasing- og finansieringsselskabet, NCG Finans. 
Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Baltikum.

SsangYong Motor Danmark A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding